Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HISTORIA


Fourways on perustettu 13.11.2012 ja on näinollen ollut yli neljä vuotta toiminnassa. Kajo on kuitenkin aloittanut harrastuksensa jo muutamia vuosia aiemmin Kht Suvivuokon parissa. Tuonaikaisia hevosia tallilla ei enää ole ja toimintakin on kasvanut suuresti nykypäivään mennessä. Fourwaysilla ei kuitenkaan ole koskaan ollut tiettyä toimintasuunnitelmaa, yhdessä vaiheessa pyrittiin keskittymään nuorten kisalupausten kouluttamiseen ja kasvatustoimintaa on pohdittu.


TALLIRAKENNUS


Tallirakennuksena toimi ennen talon yhteydessä oleva varasto, joka vuonna 2011 tyhjennettiin ja muutettiin talliksi. Vuoden 2014 kesän puoliväliin asti Fourways jakoi tilansa jo lopettaneen Kht Grimlockin kanssa. Talvella 2016 hevoset muuttivat Kajon huoneeseen näillä näkymin lopullisesti asumaan, sillä tallirakennusta tarvittiin muuhun käyttöön. Tarhoja ei tällä hetkellä ole.

Talli 2015 kesällä

  

Tarhat 2015 kesällä


KENTÄT JA KALUSTO


Tallilla on kolme kenttää; sorakenttä ja kaksi nurmikenttää. Sorakenttää käytetään talvisin ja usein muulloinkin, muina vuodenaikoina nurmikentät ovat suositumpia. Etupihan nurmikenttä on isoin ja sitä käytetään isompiin ratatreeneihin ja suuremmalla porukalla ratsastaessa. Takapihan nurmikenttää käytetään harvakseltaan sen kapoisuuden vuoksi.

Estetolppapareja löytyy seitsemän maksimikorkeuksin 70-130 cm. Puomeja on lähemmäs 20 ja niitä käytetään myös kenttien rajaamiseen. Kouluradan kirjaimet uupuu vielä. Erikois- tai maastoesteitä ei pahemmin ole.

   


MAASTOT


Tallin lähistöllä on paljon hyviä ja monipuolisia maastoja, vaikka lähiössä sijaitseekin. Ensimmäiset polut alkavat alle sadan metrin päässä ja valinnanvaraa löytyy. Aivan tallin lähellä on suuri pelto, jolle pääsee keväisin ja syksyisin sänkkäröimään ja talvella hankitreenaamaan. Kesäisin on myös kahlaus-/uittomahdollisuus läheisellä lammella.

  


Sivut päivitetty 23.11.2016

©2017 Fourways - suntuubi.com