Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HISTORIA


Fourways on perustettu vuonna 2011 ja on näinollen ollut noin seitsemän vuotta toiminnassa. Kajo on kuitenkin aloittanut harrastuksensa jo muutamia vuosia aiemmin Kht Suvivuokon parissa. Suvivuokon aikaisia hevosia tallissa ei enää ole ja tallin taso on tuosta noussut, mutta sama henki hommaan on säilynyt. 


TALLIRAKENNUS


Tallin tilat toimivat useamman vuoden lämmitetyssä ja valoisassa varastotilassa. Vuoteen 2014 asti Fourways jakoi tilansa jo lopettaneen Kht Grimlockin kanssa ja on sen jälkeen toiminut yksin. Muutama vuosi sitten tallin oli väistyttävä varastosta ja nykyään tilat on siirretty Kajon huoneeseen, jossa hevosilla on niitä varten rakennettu rivistö. Tarhoja ei tällä hetkellä ole.

  


KENTÄT JA KALUSTO


Tallilla on kaksi kenttää, pienempi (n. 5x10m) sorapohjainen ja suurempi (n. 7x13m) nurmipohjainen. Nurmikenttä on käytössä vain kuivina kausina, jotta pohja pysyy hyvänä. Muutoin sorakenttä on ahkerassa käytössä.

Estetolppapareja löytyy useampia maksimikorkeuksin 70-130 cm. Puomeja on päälle kymmenen ja niitä käytetään myös kenttien rajaamiseen. Kouluradan kirjaimet uupuu vielä.

 


MAASTOT


Tallin lähistöllä on paljon hyviä ja monipuolisia maastoja, sillä maaseutu alkaa ihan nurkan takaa. Ensimmäiset polut lähtevät alle sadan metrin päässä ja valinnanvaraa löytyy; paljon tasaisia polkuja ja teitä joilla on hyvä ottaa kaikkia askellajeja, sekä pienempiä mutkittelevia kinttupolkuja ja kallioisia reittejä kiipeilyyn. Aivan tallin lähellä on myös suuri pelto, jolle pääsee keväisin ja syksyisin sänkkäröimään ja talvella hankitreenaamaan. Kesäisin on myös kahlaus-/uittomahdollisuus läheisellä lammella. Maastoesteillekin täällä pääsee, mutta virallista rataa ei ole.

  


Sivut päivitetty 17.3.2018

©2018 Fourways - suntuubi.com