Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HISTORIA


Fourways on perustettu vuonna 2011 ja on näinollen ollut noin seitsemän vuotta toiminnassa. Kajo on kuitenkin aloittanut harrastuksensa jo muutamia vuosia aiemmin Kht Suvivuokon parissa. Suvivuokon aikaisia hevosia tallissa ei enää ole ja tallin taso on tuosta noussut, mutta sama henki hommaan on säilynyt.

Kesällä 2018 Fourwaysin tilat muuttivat alkuperäisestä kotikaupungistaan.


TALLIRAKENNUS


Tallin tilat toimivat useamman vuoden lämmitetyssä ja valoisassa varastotilassa. Vuoteen 2014 asti Fourways jakoi tilansa jo lopettaneen Kht Grimlockin kanssa ja on sen jälkeen toiminut yksin. Muutama vuosi sitten tallin oli väistyttävä varastosta ja hevoset siirtyivät Kajon huoneeseen, jossa on niitä varten rakennettu ja kauniiksi sisustettu rivistö ja sama järjestely pysyi talosta muuttamisen jälkeenkin uudessa asunnossa.

 


KENTÄT JA KALUSTO


Nykyiset tilat on kenttien kannalta otolliset, sillä valinnanvaraa löytyy kahden suuren ja kahden hieman pienemmän hiekkakentän sekä yhden tekonurmipohjaisen kentän verran. Käytetyin on kuitenkin suurin hiekkakenttä, ellei siellä ole pelaajia, kyseisellä kentällä kun pelataan mm. jalkapalloa toisinaan.

Rataestemahdollisuudet tallilta uupuvat, sillä omia esteitä ei enää ainakaan toistaiseksi ole. Hyppäämistä harjoitetaankin sitten muilla talleilla vieraillessa! Puomeja sekä A- että B-radan kirjaimet  kuitenkin löytyy.

 


MAASTOT


Maastot ovat tallin ylpeys! Muutaman sadan metrin päästä alkaa jo ensimmäiset metsäpolut ja valaistuja reittejä löytyy kilometreittäin, joten pimeälläkin maastoilu on helppoa. Niittyjä, ylämäkitreeniin soveltuvia mäkiä, kinttupolkuja, laukkasuoria, maastoesteitä, kaikkea löytyy! Myös uittaminen on mahdollista läheisellä uimarannalla.

Talvisin maastoilu on hieman rajoitettuja, suurimman osan reiteistä kuuluen hiihtäjille.

  


Sivut päivitetty 6.10.2018

©2019 Fourways - suntuubi.com