Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KISATOIMINTA


Kajo pyrkii aktiiviseen ja menestyksekkääseen kilpailemiseen kenttäratsastuksen kaikissa lajeissa. Pääosin kisaamiseen käytetään tallin kilpahevoskolmikkoa (Crys, Raph, Blaster), mutta toisinaan muutkin hevoset käyvät kisakentillä pyörähtämässä. Kajo kuuluu Team Munakoisoihin (@team_munakoiso) joka ei varsinaisesti ole kisatiimi, mutta jäsenet useasti edustavat kisoissa tiimin nimellä.

Fourwaysissa ei vuosiin ole kilpailuja järjestetty, eikä todennäköisesti järjestetäkään.

 


MYYNTITOIMINTA


Myyntitoiminta ei ole kovin ahkeraa, mutta toisinaan neula pysyy kädessä tiuhaan tahtiin ja myyntihevosia syntyy. Myös tallin asukkaita päätyy toisinaan myyntiin. Myynti tapahtuu joko Kajon Instagramissa @thefourways tai Suomen Keppihevosfoorumilla.

Myytävät hevoset valmistetaan huolellisesti kokonaan käsin ja ovat normaaliin harrastamiskäyttöön kestävää tekoa. Hevoset postitetaan ilman keppiä ja täytteitä ostajan rahojen saavuttua. 

Tilaushevosia on myös kyselty, ja suunnitelmissa olisi lähiaikoina tilaritoiminta aloittaa.


SUVUNJATKE


Kaikki hevoseni antavat sukua, jotkut myös etsivät. Vanhempia etsivien sivuilla lukee sukutaulussa joko TO tai TT ja jokaisen jälkeläistaulukon yllä kerrotaan suvun tarjonnasta. Kriteerit näihin on seuraavanlaisia;

SUVUN TARJONTA

- Vanhemman täytyy olla vähintään kolme vuotta jälkeläistään vanhempi.

- Vanhemman täytyy olla samanrotuinen kuin jälkeläisensä, risteytyksissä kelpaa että edustaa vain jotain roduista, ratsuponeille kelpaa puoliveriset ja aika moni ponirotu, kannattaa kysyä vieraskirjassa!

- Sivut suuri plussa!

SUVUN ETSINTÄ

- Varsan tulee olla vähintään kolme vuotta vanhempaansa nuorempi.

- Varsan täytyy olla samanrotuinen kuin vanhempansa, risteytyksissä ja ratsuponeissa sama kuin suvun tarjonnassa.

 

Sivu päivitetty 27.5.2016

©2017 Fourways - suntuubi.com