Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

YLEISESTI


Fourways on eräässä Päijät-Hämeen rajakaupungeista sijaitseva yksityinen harraste- ja kilpatalli, eikä näin ollen järjestä julkista toimintaa ulkopuolisille. Tallin päälajina on kenttäratsastus, jonka vuoksi ratsuvalikoimasta löytyy tavallisten harrastehevosten lisäksi useampi tasokas hevonen kaikkiin lajin osa-alueisiin. Harrastamiseni painottuu vahvasti hevosillani ratsastamiseen ja treenaamiseen sekä kilpailemiseen, näissä ns. oikeiden hevosten realistisuuteen pyrkien.

Tallin hevosmäärä ja sen jäsenet ovat pikkuhiljaa vakiintuneet kuluneiden vuosien saatossa. Kun Fourwaysin tuntitoiminta loppui tilojen muuton yhteydessä, luovuin samalla käytölleni tarpeettomista hevosista, kuten tuntiratsuista ja nykyään tallissa on vain korkean tason kilparatsuja höystettynä muutamalla mukavalla harrastehevosella. Näiden hevosten kanssa touhuan vapaa-aikani ja intoni sallimissa rajoissa lähes päivittäin, jos en ratsastaen niin ainakin jollain muulla tapaa.


KILPAILEMINEN


Kilpailen aktiivisesti ja menestyksekkäästi kaikissa kenttäratsastuksen lajeissa, pääpainona nykyään kuitenkin kouluratsastus ja sen vuoksi talli sai vuonna 2018 kahden GP-tason kouluhevosen vahvistuksen. Kilpailen ympäri Suomea suurempien kisojen perässä, mutta pikkukisoja tyydyn kiertämään kotiseutuni ja kisatiimini alueen lähettyvillä.

Kuulun alkuvuodesta 2018 perustettuun aktiiviseen kisa- ja valmennustiimiin, Team Tempoon. Tempo on nimekäs ja menestyvä viiden harrastajan tiimi, jonka jäsenet valmentavat ja treenaavat yhdessä, jokavuotisiin SM-kisoihin tähdäten. Instagramissa Tempon löytää nimellä @tmtempo.

Mainitsemisen arvoisina saavutuksinani pidän 2017 ja 2018 SM-koulumestaruuden hopeasijoja.

   


VALMENTAMINEN


Olen viime vuosien saatossa alkanut panostamaan yhä enemmän muiden ratsukoiden valmentamiseen erityisesti koulupuolella. Säännöllisesti ja pidemmällä tähtäimellä toimin valmentajana vain tiimiläisilleni ja kavereilleni, mutta minulta on muidenkin mahdollista saada yksittäisiä kouluvalmennuksia mm. Lahden alueella tai jos satun olemaan muualla, jossa pystyn antamaan tällaisen mahdollisuuden. Valmennuksista voi sopia kanssani Instagramissani ja ne ovat vielä toistaiseksi ilmaisia.

Valmentajana olen siis vielä melko aloitteleva, mutta pyrin parantamaan toimintaani valmennus valmennukselta. Valmennuksiani on kuvailtu antoisiksi ja selkeiksi, jokainen ratsukko on aina saanut jotain uutta irti!


MYYNTITOIMINTA


Ratsastamisen lisäksi ompelen hevosia myyntiin. Ompelupuoli on harrastuksessani huomattavasti vähäisempää, mutta se on olemassa. Tarkoituksenani on yrittää lähivuosien aikana kasvattaa ja kehittää tätä osa-aluetta suuremmaksi osaksi toimintaani ja saada nimelleni myyntiä.

Tiedät kyseessä olevan minun tekemäni tai kasvattamani hevonen, jos sen nimessä on jossain kohtaa liite FS, Kajon (suomenhevoset) tai frá Fourways (islanninhevoset).

Myyminen tapahtuu Instagramissani. Tilaushevosia en toistaiseksi tee.

  


URL-TOIMINTA


Pyörin ahkerasti sosiaalisessa mediassa keppihevosten merkeissä. Sivujen lisäksi minut ja tallini löytää Instagramista, YouTubesta ja SKH-foorumilta.

•Instagramiini @khtfourways päivitän kuvia tallin arjesta lähes päivittäin ja sieltä minut saa kiinni nopeasti directin kautta. Hyväksyn ainakin toistaiseksi kuitenkin oman mielenrauhani vuoksi vain julkisten keppihevoskäyttäjien seuraamispyyntöjä. Instagram on aktiivisin somekanavani ja siellä pysyt parhaiten mukana ja perillä tallin tapahtumista!

•Pidän myös videoiden editoimisesta ja julkaisen niitä YouTubeen käyttäjälle KhtFourways. Editointiohjelmana toimii Sony Vegas Pro 15, joka on vastikään tullut kuvioihin korvaten vanhan kunnon Windows Movie Makerin. Kanavalle ilmestyy edittien lisäksi myös mm. paljon toivottuja MyDay:tä, ratsastuskoosteita ja leiri- sekä kisavideoita!

•Suomen keppihevosfoorumilta löydyn nimelläni, Kajo. Foorumi oli aikoinaan, ennen Instagramin suosion nousua se harrastajien kokoontumispaikka, mutta nykyään sen ollessa hiljentynyt en itsekään juuri käytä sitä, joten sieltä minua ei saa tavoitettua.

 

Sivu päivitetty 13.12.2018

©2019 Fourways - suntuubi.com