Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

FS Primetime


Kuvagalleria

Arvonimet: -

Nimi: FS Primetime "Rami" Tekijä: Kajo, Kht Fourways
Rotu: ranskanravuri Väri/merkit: ruunikko, piirto
Syntynyt: 2006 Painotus: kenttäratsu
Skp: ori Rekisterinro.: -

 

Historia: Rami on alunperin koulutettu ravuriksi, mutta pian sen ura vaihdettiin ratsuksi. Se myytiin toiseen kotiin jossa sitä vietiin eteenpäin kouluratsuna ja taitava sellainen siitä tulikin.  

Luonne: Rami on oikea luottopolle ja taitava kouluratsu. Kuitenkin kyseessä on myös johtajaluonne jolle täytyy näyttää se oma paikka. Miellyttämishaluinen ja ahkera työskentelemään, ilo saada ratsastaa tälläistä hevosta!

Kouluratsastus on Ramin vahvuus, mutta hyppää myös hyvin vaikka onkin huomattavasti arempi niillä. Tykkää miellyttää ja pystyä kokoajan parempaan, epäonnistuminen lannistaa. Taitavan ratsastajan kanssa kulkee kauniin ryhdikkäästi mutta rennosti ja eteenpäinpyrkivästi. Vaativat kouluratsastuskuviot on orin lemppareita, se rakastaa pystyä suorittamaan niitä puhtaasti ja hallitusti. Maastossa herran luottopuoli tulee esiin, sillä oli tilanne mikä tahansa, ori pysyy käsissä ja kuulolla. Kisatilanteissa saattaa kerätä kierroksia mutta muuten käyttäytyy oikein esimerkillisesti.

Hoitamisessa ei ongelmaa, varustaminen ja kaikki sujuu. Harjaamista Rami rakastaa! Tarhaustilanteissa odottaa omaa vuoroaan rauhassa eikä turhia temppuile taluttaessa. Laumassa on löytänyt oman paikkansa heti laumanjohtajan alapuolelta.

Koulutaso: Intermediaire I & II

Re. 80 cm  Ye. 100 cm

i. TO ii. TO iii. TO
iie. TT
ie. TT iei. TO
iee. TT
e. TT ei. TO eii. TO
eie. TT
ee. TT eei. TO
eee. TT

 

JÄLKEÄISET:

-

KISAVOITOT:

-

ARVOSTELUT:

-

©2018 Fourways - suntuubi.com